Forumul Bailestenilor

Versiunea integrala: Anvelope auto la oferta
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Vremea calda a venit si odata cu ea si nevoia de a monta un set de anvelope potrivit noilor conditii de temperatura. Odata ce temperatura creste peste 7 grade celsius, un set de cauciucuri de vara este esential, pentru a avea performanta necesara unui condus sigur. Dupa pragul termic de 7 grade, pneurile de iarna isi pierd o mare parte din proprietati, iar siliciul din compozitia lor ce le face moi, duce la o uzura intensa majora intr-un timp scurt. 

Multi soferi amana montajul lor, motivand ca nu exista dezavantaje in condusului pe timpul verii cu pneuri de iarna, insa acest lucru nu poate fi mai departe de adevar. Aderenta masinii are de suferit, prin urmare, in cazul unei situatii limita, cand trebuie sa franati de urgenta, puteti sa realizati ca masina se opreste mai greu ca de obicei si sa va supuneti unui risc de accident ridicat.

Rulati doar cu anvelope noi, de la branduri de incredere si nu optati pentru anvelope second hand. Cea mai rapida solutie de a cumpara un set nou, este achizitia de anvelope online. Le aveti livrate acasa, rapid si sigur, prin curierat rapid si beneficiati de garantie 2 ani si certificat de conformitate.