Forumul Bailestenilor

Versiunea integrala: Novo 7: cea mai ieftina tableta - 99$
In acest moment vizualizezi o versiune simplificata a continutului. Vezi versiunea integrala cu formatarea adecvata.

Woolf

Novo 7: cea mai ieftina tableta - 99$

Tableta foloseste cel mai nou Andoid, 4.0 Ice Cream Sandwich, si are un procesor cu o frecventa de 1 GHz !

[Imagine: nv1.png]

Compania chineza MIPS Technologies a lansat Novo 7, prima tableta cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tableta are un display de 7 inch cu o rezolutie de 800x480 pixeli si 1920x180 pe iesirea HDMI.

"Suntem incantati sa vedem lansarea pe piata a tabletei MIPS cu Android 4.0", a declarat Andy Rubin videpresedinte al companiei Google. "Pretul scazut si caracteristicile performante sunt un mare castig pentru utilizatorii de dispozitive mobile", a mai adaugat acesta.

[Imagine: nv2.png]

Novo 7 este echipata cu un procesor Based XBurst JZ4770 cu frecventa de 1 GHz, un procesor grafic Vivante GC860 cu suport OpenGL si grafica 3D. Alaturi de Android 4.0 Ice Cream Sandwish sunt preinstalate aplicatii precum Gmail, Google Maps, Google Talk si Google Music.

[Imagine: nv3.png]

Bateria are o autonomie de 30 de ore in stand-by, 25 de ore pentru redare muzica, 8 ore pentru redare filme, 7 ore pentru navigare pe Internet sau 6 ore pentru jocuri. Tableta are conectivitate 3G, Wi-Fi (802.11 b/g/n), USB 2.0, HDMI 1.3, camera duala front/rear, si microSD. Tableta este disponibila la un pret de 99 dolari taxe pe site-ul ainovo.com.

sursa: yoda.ro