Forumul Bailestenilor - Conventie de inregistrare

Cu toate ca incercam sa editam sau sa stergem orice mesaje considerate a fi nepotrivite, licentioase, abuzive, calomnioase sau amenintatoare, ce pot fi considerate ca invazive in intimitatea unei persoane, sau care incalca orice lege, este imposibil sa vedem fiecare mesaj postat in acest sistem de comunicare. Din aceasta cauza trebuie sa stiti ca toate mesajele postate in acest sistem exprima de fapt opiniile si ideile autorului initial si nu neaparat opiniile celor care conduc aceasta comunitate. Prin aceasta declaram ca nu ne consideram responsabili si nu putem fi trasi la raspundere pentru orice mesaj postat. Nu putem garanta acuratetea si integritatea fiecarui mesaj.

Prin inregistrarea in acest sistem de discutie sunteti de acord sa nu postati materiale ce stiti ca sunt false, abuzive, licentioase, amenintatoare sau invazive sau orice alt material ce ar incalca alte legi in vigoare.

Prin nerespectarea acestor reguli riscati inchiderea contului, suspendarea sau interzicerea accesului in acest forum. Adresa IP este inregistrata prin fiecare mesaj creat si se poate obtine de catre echipa administrativa, daca este necesar. Sunteti de acord ca avem capacitatea si DREPTUL de a sterge, edita sau inchide un cont sau mesaj in orice moment. De asemenea acceptati ca orice informatie introdusa in acest sistem este pastrata intr-o baza de date si ca veti pastra "cookies" pe calculator pentru a se salva informatiile de login.

Nici o informatie oferita in acest forum nu va fi dezvaluita unei parti terte fara acordul deplin, desi ehipa administrativa nu poate fi facuta responsabila pentru incercarile de hacking prin care datele va sunt compromise.

Prin continuare procesului de inregistrare declarati ca sunteti de acord cu aceste reguli si altele pe care le va preciza Administratorul.Contacteaza-ne | www.bailesti.ro | Reintoarce-te Sus | Reintoarce-te la continut | Mod (Arhiva) Usor | RSS Syndication