|
Miting aviatic la Bailesti
|
|
27-04-2011, 11:17 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 27-04-2011 11:18 PM de adrian.)
|
|||
|
|||
|
Miting aviatic la Bailesti
Bailestenii nu au uitat niciodata sa-si cinsteasca, asa cum se cuvine, inaintasii. Asa se face ca, acum, la 113 ani de la nasterea marelui aviator Petre Ivanovici, fiu al urbei noastre, Bailestiul evoca memoria acestuia printr-o serie de evenimente.
Programul manifestarilor: Vineri, 29 aprilie: - Ora 10:30 – monumentul “Petre Ivanovici” din parcul orasului – intalnire a publicului bailestean cu personalitati marcante ale aeronauticii romanesti si cu oficialitatile locale si judetene; - Ora 11:00 – Lansarea cartii “Aripile Mele”, reeditata, carte scrisa de Irina Burnaia, in memoria aviatorului Petre Ivanovici. Sambata, 30 aprilie: - Ora 11:00 – Miting aviatic la Cilieni urmat de un spectacol folcloric. Invitati: General av. ( r ) Iosif Rus – presedintele ARPIA; Dr. ing. Cristian Crăciunoiu; Prof. Vasile Tudor; Prof. Mihai Atanasie Petrescu; Ing. Loreman Tascau; Cdr. ( r ) George Paul Sandachi; Dan Antoniu; Cdr. av. Mitica Mirea – vicepreședinte ARPIA, filiala Craiova. Organizatori: Primaria Municipiului Bailesti; Casa de Cultura “Amza Pellea”; Asociatia Romana pentru Propaganda si Istoria Aeronauticii; Aeroclubul Romaniei. blog.zaibar.ro forum.bailesti.ro |
|||
|
02-05-2011, 07:36 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 02-05-2011 07:37 AM de adrian.)
|
|||
|
|||
|
RE: Miting aviatic la Bailesti
Galerie foto de la eveniment gasiti aici.
blog.zaibar.ro forum.bailesti.ro |
|||
|
03-05-2011, 05:33 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Miting aviatic la Bailesti
Bunicul meu a luptat în cel de-al doilea război mondial la aviație. A ajuns până la Stalingrad. S-a întors viu și nevătămat acasă. Dacă ar fi trăit acum(2011), ar fi avut 92 de ani. A murit însă în 1995.
A fost un simplu om: sergentul Pelea Fane. Lorian, proud to be a member of Forumul Bailestenilor since Apr 2011. |
|||
|
|
Utilizator(i) care navigheaza in acest subiect:

Cauta
Lista Membri
Calendar
Ajutor