|
OARE ESTE BINE SA SPUI ADEVARUL TOT TIMPUL???
|
|
01-06-2011, 07:16 PM
|
|||
|
|||
|
OARE ESTE BINE SA SPUI ADEVARUL TOT TIMPUL???
VI S-A MAI INTAMPLAT CA DE CATE ORI SPUNETI ADEVARUL SA AVETI DUPA NUMAI SCANDALURI?MIE TOT TIMPUL...AM AJUNS LA CONCLUZIA CA E MAI BINE SA MINTI...MACAR AI O MOTIVATIE LA CE SE INTAMPLA DUPA...ALTFEL NU SE EXPLICA
|
|||
|
02-06-2011, 11:54 PM
|
|||
|
|||
|
Cei care află adevărul de la tine trebuie să mai și prețuiască acest lucru. Dacă adevărul tău nu are nici un preț pentru ei, sau dacă faptul că adevărul venit de la tine nu are nici o valoare pentru ei, atunci nu trebuie să le mai spui nimic, ci să te limitezi la conversații uzuale sau pur și simplu să taci.
Lorian, proud to be a member of Forumul Bailestenilor since Apr 2011. |
|||
|
18-08-2011, 04:22 PM
|
|||
|
|||
|
RE: OARE ESTE BINE SA SPUI ADEVARUL TOT TIMPUL???
Ideea este urmatoarea : Esti actorul propriei vieti, esti in rolul principal si tu controlezi/decizi ce se intampla in jurul tau numai ca nu ti'ai dat seama pana acum. In principiu este mai bine sa eviti orice conflict cu orice arme si metode. Dar ai grija ce folosesti pentru ca mereu v-or fii consecinte
"A fii adaptat la o societate bolnava nu este un semn de sanatate."
|
|||
|
10-09-2011, 06:04 PM
|
|||
|
|||
(18-08-2011 04:22 PM)Smok3R Scris: Ideea este urmatoarea : Esti actorul propriei vieti, esti in rolul principal si tu controlezi/decizi ce se intampla in jurul tau numai ca nu ti'ai dat seama pana acum. In principiu este mai bine sa eviti orice conflict cu orice arme si metode. Dar ai grija ce folosesti pentru ca mereu v-or fii consecintePrietene Smok3r știu că acesta este un forum băileștean, dar am mari pretenții de la tine. Te-aș ruga să folosești diacriticile de acum înainte și să nu mai pui atâția „i” fără să fie nevoie. Se scrie corect: ...mereu vor fi ... ...a fi adaptat la o societate... Salutări din Norvegia! PS: Acum nu mai este soarele de la miezul nopții.
Lorian, proud to be a member of Forumul Bailestenilor since Apr 2011. |
|||
|
15-09-2011, 01:15 PM
|
|||
|
|||
|
RE: OARE ESTE BINE SA SPUI ADEVARUL TOT TIMPUL???
Nu tot timpul e bine sa fi sincer,te afecteaza doar atunci cand tu esti sincera si ceilalti mint,pentru ei minciuna pare banalitate.Dar sfatul meu este sa fi cat mai diplomata .
|
|||
|
|
Utilizator(i) care navigheaza in acest subiect: 2 Musafir(i)

Cauta
Lista Membri
Calendar
Ajutor