Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce ati dori sa gasiti pe www.bailesti.ro?
07-01-2010, 04:25 PM,
Ce ati dori sa gasiti pe www.bailesti.ro?
Lucrez de zor la realizarea acestui site. Mi-am propus sa fie un portal in care veti gasi informatii despre Bailesti si nu numai. Orice propunere legata de continutul sitului e binevenita Idea
Astept sugestile voastre aici.
19-01-2010, 01:29 PM,
RE: Ce ati dori sa gasiti pe www.bailesti.ro?
1) O harta interactiva a orasului Bailesti care sa cuprinda pe langa drumurile din Bailesti si principalele obiective din oras
2) Informatii despre mersul trenurilor si autobuzelor cu plecare din Bailesti
3) O lista cu firmele din Bailesti impreuna adresele/datele de contact.
4) Vremea in Bailesti
5) Un live webcam care sa transmita imagini din Bailesti
31-01-2010, 12:21 AM,
As vrea sa vad niste poze care sa reprezinte orasu...cand am scris bailesti pe google am gasit printre primele imagini gara de acum 100 de ani...eu as zice sa punem ceva mai recent si reprezentativ...
[Imagine: 9bjchuckn.jpg]
31-01-2010, 02:58 PM, (Acest mesaj a fost modificat ultima data: 31-01-2010, 02:58 PM {2} de adrian.)
Cu siguranta o sa gasiti o galerie cu imagini destul de consistenta, unele chiar panoramice. Tineti aproape!

(31-01-2010, 12:21 AM)Kael Scris: As vrea sa vad niste poze care sa reprezinte orasu...cand am scris bailesti pe google am gasit printre primele imagini gara de acum 100 de ani...eu as zice sa punem ceva mai recent si reprezentativ...
31-01-2010, 03:04 PM,
Ar fi super.Si daca se poate sa fie un loc special amenajat si totusi destul de vizibil cu ceva despre Amza Pelea.Multa lume a auzit de Amza Pelea dar sunt sigur ca majoritatea habar n-aveau ca s-a nascut in Bailesti.Asta ar fi ceva educativ Smile
31-01-2010, 03:08 PM,
Evident ca va fi si o zona dedicata marilor personalitati nascute in Bailesti printre care se numara si Amza Pellea. Poate reusesc sa obtin si imagini din arhiva personala, asta cu ajutorul fiicei sale Oana Pellea.

(31-01-2010, 03:04 PM)Kael Scris: Ar fi super.Si daca se poate sa fie un loc special amenajat si totusi destul de vizibil cu ceva despre Amza Pelea.Multa lume a auzit de Amza Pelea dar sunt sigur ca majoritatea habar n-aveau ca s-a nascut in Bailesti.Asta ar fi ceva educativ Smile
31-01-2010, 03:18 PM,
Ce zici si de o pagina cu evenimentele din cluburi/discoteci?Si de alte chestii informative...De exemplu numaru' de la taxi...Si sa mai fie chestii dinastea dar nu mai am eu idei acum ^^
31-01-2010, 03:23 PM,
De acord, dar pentru evenimentele din cluburi/discoteci o sa am nevoie de ajutorul vostru, cei care le frecventati sa anuntati ce trupe mai vin, sa postati imagini. Wink
Chestiile informative sunt si ele bine venite. Numere de telefon institutii, taxi, microbuze, etc.

(31-01-2010, 03:18 PM)Kael Scris: Ce zici si de o pagina cu evenimentele din cluburi/discoteci?Si de alte chestii informative...De exemplu numaru' de la taxi...Si sa mai fie chestii dinastea dar nu mai am eu idei acum ^^
31-01-2010, 03:29 PM,
Apropo ai putea sa faci un thread pe forum sa ne tii la curent cu update-urile de la site si cum merge treaba?sau o sa fie tot pe thread-ul asta?Ma gandesc la altul nou pentru ca asta s-ar aglomera.
31-01-2010, 03:33 PM,
O sa fac un thread nou odata cu lansarea site-ului, orice imbunatatire ulterioara fiind postata acolo.

(31-01-2010, 03:29 PM)Kael Scris: Apropo ai putea sa faci un thread pe forum sa ne tii la curent cu update-urile de la site si cum merge treaba?sau o sa fie tot pe thread-ul asta?Ma gandesc la altul nou pentru ca asta s-ar aglomera.

Saritura forum:

Utilizator(i) care navigheaza in acest subiect: 1 Musafir(i)

Contacteaza-ne | www.bailesti.ro | Reintoarce-te Sus | Reintoarce-te la continut | Mod (Arhiva) Usor | RSS Syndication